Een weelderig opgestoken kapsel, een sportieve coupe die 's ochtends vlot in de plooien valt, een ravotproof kapsel voor je kleine kotter of een op en top verzorgd baardje,...Bij ons is er plaats voor een gevarieerd publiek.

Onze klanten kunnen gezellig keuvelen terwijl wij met een brede glimlach aan het werk zijn. Mensen van alle leeftijden, mannen, vrouwen en kinderen, voor iedereen is hier een plaatsje.

In ons gamma van producten hebben we voor iedereen iets: luxueuze verzorging van Alterna Luxury haircare, Italiaanse fashionproducten van Cotril, een groot aanbod barbierproducten en Mediceuticals voor mensen met hoofdhuidproblemen. De laatste jaren merken we dat er meer en meer mensen last hebben van hoofdhuidproblemen, deze kunnen we perfect behandelen met de producten van Mediceuticals. En met prachtige resultaten!

Deze lijn trekken we door in onze kleuringen. We beschikken over amonia-vrije kleuringen.

Voor extensions werken we met de kwaliteitsvolle haren van Great Lengths en voor onze make-up gebruiken we de producten van make-up studio.

Speciaal voor onze mannelijke klanten hebben we op dinsdagavond BARBER TUESDAY in het leven geroepen. Een gezellige avond, mannen onder elkaar, een lekker biertje erbij en uiteraard een knap kapsel, verzorgde baard of lekker glad geschoren gaan de mannen weer naar huis.